3. kolo 5.ligy mužov

16.10. bolo na programe 3.kolo 5.ligy mužov. Do bojov zasiahli naše zatiaľ neporazené “D” mužstvo a “E” mužstvo.

TTC Interspead NZ D nastúpilo proti silnému súperovi Gymnáziu Nové Zámky B za ktoré nastúpili Ivan Kuruc, Atila Áló, Štefan Ozorák a Fejes Oliver. Novozámocké farby hájili Martin Andó, Tibor Petrák, Richard Gajdoš st, Szabolcs Danczi a na štvorhru Peter Kopányi. Mal som možnosť chvíľu tento dramatický duel sledovať a aj sa podrobnejšie porozprávať o priebehu s Richardom Gajdošom.

Úvod do zápasu mali jednoznačne lepší hostia ktorým sa podarili vyhrať obe štvorhry a získali vedenie 2:0. Aj prvé kolo dvojhier začali hostia z ostra, prvý bod sa podarilo pridať až Martinovi Andóvi, ktorý zvíťazil nad Ivanom Kurucom po ťažkom boji 3:1. Vďaka famóznemu Richardovi Gajdošovi sa nám podarilo dotiahnuť na Gymnázium. Lenže v prvom kole smolne prehrali svoje zápasy Tibor Petrák aj Szabolcs Danczi (Danczi bol kôli zdravotným problémom vystriedaný Petrom Kopányim). Po prvom kole ale domáci prebrali iniciatívu v zápase. Tibor Petrák sa otriasol z tesnej prehry 3:2 a už bol neomylný. Najväčšiu zásluhu na víťazstve ale jednoznačne majú štvorbodový Martin Andó a Richard Gajdoš, s ktorým som mal tú česť sa o tomto napínavom zápase sa porozprávať.

“Stretnutie sa odohralo vo veľmi dobrej a bojovnej atmosfére. Chcel by som hlavne pochváliť všetkých svojich spoluhráčov za bojovný výkon. Ukázala sa naša veľká odolnosť, kedže sme po štvorhrách prehrávali 2:0 ale aj napriek tomu sa nám podarilo prevziať iniciatívu. V zápasoch som sa cítil veľmi sebavedome a hra mi išla výborne. Myslím si že sme si víťazstvo zaslúžili aj napriek menej vydarenému začiatku. Dúfam že sa nám takto dobre bude dariť aj naďalej.”

Rád by som ešte spomenul takú menšiu “perličku”. V top 10 úspešnosti 5.ligy mužov máme až troch hráčov! Martin Andó je na fantastickom 1.mieste, nezaostávajú však ani Richard Gajdoš st. a Tibor Petrák (8. a 9.miesto)

štvorbodový Richard Gajdoš

štvorbodový Richard Gajdoš

TTC Interspead NZ D-Gymnázium Nové Zámky B 11:7

Za domácich bodovali: Ando a Gajdoš 4, Petrák 3

Tabuľka 5.liga muži

Našim mladým hráčom z “éčka” sa podarilo zvíťaziť nad silným mužstvom Strekovom B. Krištof Kiss, Peter Lehotka, Lenka Mesárošová a Alexander Csermák ukázali veľmi dobrú formu proti skúseným Strekovčanom a podarilo sa im vyhrať 11:7. V celom zápase sa im darilo držať si náskok ktorý udržali až do konca zápasu. Reginald Góra, Tibor Ižák, Ján Téglás a Ladislav Tóth síce ukázali svoje kvality, ale naši mladíci ukázali veľký potenciál do budúcnosti.

TTC Interspead NZ E-Strekov B 11:7

Za domácich bodovali: Lehotka a Kiss 3, Csermák 2,5, Mesárošová 2 a Danczi (nastúpil iba vo štvorhre) 0,5

Posted in Aktuality, Liga, Muži.