“Áčko” čaká ďalšie kolo…

28.11. (sobota) je naplánované 5. kolo 1.ligy mužov- západ. Hráme zase doma, ja sa osobne vždy veľmi teším na domáce zápasy. Som aj veľmi rád že návštevnosť na zápasoch stúpa, určite sme všetci radi, veď to hráme aj pre ľudí.

Doobedný zápas budeme hrať proti mužstvu Ivanky pri Dunaji. 1. ligu už hrajú veľmi dlho a tento rok sú posilnený o kvalitného Tomáša Šeredu, ktorý je zatiaľ na 3. mieste úspešnosti ligy. Šeredu dopĺňajú skúsení hráči ako napríklad René Drinka, Roman Macháň či František Vrba. Zatiaľ sa Ivanke v lige moc nedarí, so skóre 2-0-5 sú na 10. mieste tabuľky. Myslím si ale že nás určite nečaká ľahký zápas, budeme musieť podať dobrý výkon aby sme vyhrali.

O 16:00 nastúpime proti nováčikovi ligy STK Pezinok A. Majú totožné skóre ako Ivanka, nachádzajú sa na 11. mieste tabuľky. Musíme si ale dať na Pezinok veľký pozor, hlavne na ich jednotku Juraja Mudríka (je to hráč na 6. mieste úspešnosti). Rešpekt budí na pezinskej súpiske aj Vladimír Poliaček, ktorý ma veľmi veľa skúseností a môže byť pre nás nebezpečný. Za Pezinok nastupujú pravidelne mladíci Matúš Sklenár, Juraj Bella či Ján Alexy. Nechajme sa prekvapiť koho Pezinok vyšle do Zámkov.

Veľmi sa tešíme na tento dvojzápas a budeme veľmi radi ak nás prídete podporiť. Tešíme sa na Vás!

pozvanka

Posted in Nezaradené.