Tretie kolo extraligy

Minulý týždeň odohralo naše “Áčko” ďalšie kolo v extralige. Na domácej pôde sa postavili proti veľmi silnému družstvu z Rybníka, v sobotu ich čakala Rožňava.

Piatkový zápas sa našim hráčom vôbec nevydaril, Rybník úplne ovládol zápas. Túto sezónu posilnili aj o veľmi skúseného Jozefa Wiltschku. Asi najvyrovnanejší zápas odohral Ivan Machalík proti bývalému juniorskému reprezentantovi Markusovi Tonkovičovi, no prehral po boji 3:2. Konečný výsledok 7:0 pre hostí je síce krutý, no Rybník bol v tomto zápase veľkým favoritom.
TTC NZ A- STK Rybník A 0:7

V sobotu sme nastúpili proti mužstvu z Rožňave, ktorých hráči okrem Andreja Slováčika, sú aj pre mňa neznámi. Tentokrát naši hráči ale diktovali tempo už od začiatku, podarilo sa im vyhrať štvorhru 3:2 a aj dve dvojhry v prvom kole. V druhom kole dvojhier bodoval opäť iba Andrej Slováčik a Novozámčania viedli už 5:2. Posledný a rozhodujúci bod pridal Marcel Filaga, porazil Andreja Slováčika 3:2 a naši sa môžu radovať z prvej výhry v extralige.
TTC NZ A- Geológ Rožňava A 6:2

Náš tím sa momentálne nachádza na 6. mieste v extralige. Myslím si, že výhra nad Rožňavou bola pre nás veľmi dôležitá a chalani sa budú mať od čoho odraziť. Budúci piatok a sobotu našich čakajú zápasy v Ružomberku a Valči…

Tabuľka extraligy po 3. kole

Posted in Aktuality, Extraliga, Liga, Muži.